Majutusega peokoht Tartumaal

 Mäeotsa Puhketalu asub Kõdukülas, Tartumaal. See on hubane puhkekoht looduskaunis ümbruses, kus saab korraldada erinevaid üritusi rahulikus õhkkondas.

peokoht majutusega Tartumaa


Mäeotsa Puhketalu pakub ürituste korraldamiseks 3 peoruumi ning majutuskohti kuni 70 inimesele. Peamaja sobib ideaalselt kuni 20 inimesele.


PEORUUM ca. 20 INIMESELE

Kokku on Mäeotsa Puhketalus 3 erinevat peoruumi. See konkreetne peoruum Tartumaal on kõige väiksem ning sobib suurepäraselt väiksemale seltskonnale koosistumiseks (näiteks klassikokkutuleku organiseerimiseks või sünnipäeva pidamiseks).

Peoruumis on olemas kõik vajalik, täissisustatud köök, külmkapp ning nõud.

peoruum tartu lähedal

sünnipäeva pidamise koht

klassikokktuleku pidamise koht Tartumaal

peoruumid Tartu lähedal

ruumid rent Tartumaal





MAJUTUS

Puhkemajas on magamiskohti mõlemal korrusel. Esimesel korrusel saab ööbida 7 inimest, ülemisel korrus on magamiskohti 11. Vajadusel saab juurde panna 3 lahtikäivat voodit, ning väiksele lapsele on olemas beebivoodi kasutamise võimalus.



virtuaaltuur tartus

peoruumid ööbimiskohtadega

kus pidada pidu tartumaal

tabivere puhkemajad

saadjärve puhkemajad

tartumaa külalistemajad

majutus tartu lähedal


KUIDAS MEIE SAAME AIDATA?

Kui Sa opereerid puhkekeskusega, hotelliga või pead AirBnB majutusäri, siis saame teha Sinu ruumidest 3D virtuaaltuurid, juurde anda tasuta kinnisvarafotod ning korruseplaanid.

Teeme 3D virtuaaltuuri, mis annavad tubade suuruse edasi realistlike mõõtudega ja üliheas 4K pildikvaliteedis. Kui on plaanis kinnisvara müük maaklerita või vajad kinnisvara fotograafi Tartumaal, siis võta ühendust!

MIS TASUKS TEHA VIRTUAALTUUR OMA PEOKOHAST TARTUMAAL?

  • Ajaline sääst kinnisvara müüjale. Suurim muutus kinnisvara pakkujale on sissetuleva kontakti või päringu kvaliteedi tõus. Virtuaaltuurid aitavad tõsta oma töö ning aja kasutamise efektiivsust, kuna jääb vähemaks esitlusi objektil nn. "valedele huvilistele".
  • Ajaline sääst kinnisvara otsijale. Korterite ja majade läbi kammimine eesmärgiga, et leida see õige, on väga ajakulukas ja väsitav. Virtuaaltuur aitab teha eelotsuseid, mida vaatama minna ja mida mitte. Virtuaaltuur annab kliendile täieliku ülevaate kinnisvarast ja selles liikumine vastab enamikele kliendil tekkinud küsimustele. Virtuaaltuur kuvab kõike sama detailselt nagu klient näeks kohapeal viibides.
  • Kütusekulude vähenemine. Kuna tuleb vähem ringi sõita, siis vähenevad kulud transpordile ja ka parkimispiletitele.
  • Kõrgem digikampaaniate konversioonimäär. Tark turundusjuht saab aru, et digikampaaniate eesmärk ei ole saada klikke, vaid pöörata võimalikult palju huvilisi maksavateks klientideks. Kasutajakogemuse lihtsustamine läbi 3D tuuride aitab parandada digikampaaniate tasuvust ning vähendada ostuhuviliste kadu oma müügiprotsessis. Näiteks Vacasa.com majutuseportaal kasvatas virtuaaltuuridega +14% broneerimisi.
  • Iga päev on avatud uste päevad. Võid lisada virtuaaltuuri kinnisvaraportaali ning külastajad saavad väga väikse vaevaga ning lihtsalt kinnisvaraobjektis sees ringi liikuda. Koduleht, millele on lisatud 3D virtuaaltuur, muutub iseseisevaks müügi- ja turunduse tööriistaks. Virtuaaltuuris saab tekitada infopunkte konkreetsetele asukohtadele või objektidele. Samuti saab lisada meediafaile ja otselinke. Ei vaja eraldi VR prille.

Comments

Popular posts from this blog

Pulmakohad Tartumaal

Peokohad Tartus